Niedzielne, rodzinne brunche w Jastarni to nie tylko wspaniała okazja by wybrać się nad morze i zaczerpnąć świeżego powietrza podczas spacerów po plaży. To także wyjątkowa sposobność, by spróbować nowych, niepowtarzalnych dań, które na naszych stołach pojawiają się jedynie odświętnie.
Szef kuchni Piotr Mach co tydzień będzie prezentował różnorodne dania obiadowe ze świeżych ryb, najlepszej klasy mięs i starannie wyselekcjonowanych warzyw. Kompozycje menu będą wzbogacone o sekretne przepisy kaszubskiej tradycji kulinarnej, ale nie zabraknie również egzotycznych akcentów.
Cena menu:
Osoba dorosła – 130 zł
Dziecko w wieku 8-12 lat - 65 zł
Dzieci do lat 8 - gratis
W cenie brunchu:
- wejście na basen i saunę
- animator w pokoju zabaw
- parking
Rezerwacja telefoniczna: 58 679 91 00
Rezerwacja niedostępna
W celu zarezerwowania pobytu prosimy o kontakt z recepcją.