Amuse-Bouche
Krewetki
sushi ryż / avocado / imbir / serek śmietankowy / sos sojowy / wakame / wasabi
Bufet Zimny
Tatar wołowy z marynatami
Cielęcina Vitello tonnato, ser Grana Padano, rukola
Carpaccio z tuńczyka, sezam, sos sojowy, grzyby shimeji
Krewetki i przegrzebki z mango, sos koktajlowy
Łosoś marynowany, pumpernikiel, kawior
Selekcja włoskich wędlin
Selekcja serów z bakaliami, miodem, żurawiną, gruszką i krakersami
Śledź w trzech odsłonach: wiśniowy z korzeniami, po kaszubsku, w oliwie z suszonymi pomidorami
Ser burrata, pomidory, pesto bazyliowe
Carpaccio z pieczonego buraka, ser lazur, dressing malinowy, prażone orzechy
Sałata z grillowaną perliczką, sos cezar
Warzywa marynowane – antipasti
Pieczywo, oliwy smakowe, masło smakowe
Bufet Gorący
Zupy
Krem z pieczonej papryki i pomidorów
Rosół z perliczki z klopsikami wołowymi
Dania główne
Noga z kaczki konfitowana / rokitnik / demi-glace
Szynka z dzika / czerwone wino / warzywa okopowe
Dorada / duszony por / masło / białe wino
Krewetki / pomidorki cherry / czosnek / natka pietruszki / sos ostrygowy / masło
Pierożki z gęsiną / cebulka szalotka
Kluseczki gnocchi
Warzywa pieczone / oliwa ziołowa
Risotto / borowik / trufla / śmietanka / ser Grana Padano
Desery
Galanteria cukiernicza
Owoce filetowane